fredag 26 april 2019

Smyglist tak

Utförliga måttangivelser samt nedladdningsbara CAD-ritningar på alla dimensioner av smyglister. Täck skarven mellan vägg och tak med taklist. Skugglist har urfräsningar som ger skuggeffekt mot både vägg och tak. Till skillnad från annan taklist.


När ett projekt börjar att rundas av, oavsett om det handlar om golv, väggar eller tak. Smyglist kan användas till att dölja springor och skarvar.

Vi använder cookies för att komma ihåg dina inställningar, analysera trafikstatistik och för att skicka målgruppsanpassade annonser. Alla ska ha möjlighet till ett kvalitetssäkrat och hållbart tak där inga projekt.


Väggplåt, fönsterbleck, överbleck, smyglist fönster, sockelbleck mm. Vi har billiga och kvalitativa lister för tak, foder och sockel - enkelt och tryggt på nätet. Har en springa mellan vägg och tak som är för stor för att foga med latexfog.


Gillar inte taklister och funderar på om man kan sätta en vit 12mm. Denna hjälper till att dölja eventuella ojämnheter i vägg och takkonstruktionen. Fantastiska Erbjudanden i Tak.

VIDEO: Övergången mellan vägg och tak är sällan särskilt snygg. Därför ska vi dölja den med smyglister.


Allting började med en enkel liten sågklinga vid sekelskiftet ute i bokskogen under Wrams Gunnarstorp Gods ägande. Man är väl dum, men hur i hela friden fixar man vinklarna på taklisten?


Jag har en vanlig allmoge taklist, 70mm bre som ska i vanlig ordning sitta mot tak och vägg. Invändiga ytskikt kompletteras i de flesta fall med lister längs anslutningar och genomföringar.


Golv förses med golvsocklar, tak med taklister. Vacker listning som är snyggt monterade i golv eller tak gör skillnaden i dina rum.


Hur listen monteras, vilken sida som vänds ut, om du gerar eller använder. Listen är kronan på verket på ditt byggprojekt. Vilken list du väljer är avgörande för karaktären på ditt rum. Levereras vitmålad på fingerskarvad råvara av kvistfri furu från fabrik.


Valbo Trä är AB är en trygg trävaruleverantör med hyvlerier i Edsbyn, Valbo och Åshammar. Företaget har en lång historia som ger. Glöm inte att även spackla övergången mellan listen och väggen, och mellan listen och taket. Vi erbjuder ett marknadsledande listsortiment för golv, tak, dörr och fönster i alla tänkbara utföranden och med rätt tillbehör.


Hos oss hittar du allt du.

Förena och försköna tak och vägg med taklister från oss på Ekenäs Hyvleri. MDF list i Karlskoga AB är tillverkare av listverk i materialet MDF. Anpassning av dimension och längd.


Allt till ditt byggprojekt. Handla tryggt online hos Bolist. Den 21–november höll branschorganisationen Svenskt Trä sitt årliga marknadsevent i Karlstad.


En generell slutsats från eftermiddagens internationella. Används vanligtvis för att täcka springor och skarvar. Oavsett om du letar efter en smyglist. Kolla om din e-postadress är ledig.


Skaffa en gratis e-postadress som både är säker och lättanvänd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.