fredag 26 april 2019

Soffbord betongskiva

Vi har soffbord för alla vardagsrum. Medlemspriser, erbjudanden m. Bli medlem här i Mios kundklubb! Fraktfri hemleverans inom Sverige!


Innan du börjar: bestäm dig för hur ditt betongbord ska se ut.

Ska det vara helgjutet eller vill du hellre gjuta en betongskiva och ställa det på ett par. Vitt runt soffbord med cement top och en hylla.


Exemplet nedan beskriver en rektan­gulär betongskiva tänkt att kunna läggas på befintlig bänkstomme i till exempel ett kök eller på ett bordsunderrede. Betongskivor, betongbord levererat. Shoppa soffbord hos Ellos till bra priser och med fri frakt över 499kr.


Välj och vraka bland marmorbor glasbord och mängder av andra soffbord. Bord med betongskiva i komposit. Björn Christiernssons ritning visar hur man kan gjuta ett eget soffbord i betong.

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna. Anpassa vårt hyllsystem och bordsserie så att de passar i just ditt hem. Folkhemmet har ett gigantiskt utbud av soffbord.


Välj allt mellan italienska designsoffbord i glas eller massiva ekbord. Prisvärda möbler och inredning på Chilli. Soffbord till kampanjpris. Missa inte vår grymma rea under Black Friday.


Stativ i ek,björk,Valnöt,ask,alm Mått: höjd: 50cm, bredd: 60cm, Längd: 120cm. Meddela mig när produkten kommer i lager Snabbkoll. Denna pin hittades av Konrad Karlsson.


Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Bordet har trä- alternativt glasskiva undertill. Nu är det fokus på soffbord.


Forsberg Forms standardbord samsas med Svenssonbordet och olika specialbeställningar. Den här gången testade jag också en ännu. Priset för betongskivan räknas gå på ~4styck och då är inte verktygen inräknade för att tillverka borden.


Ett litet sidobord gör stor skillnad för känslan i rummet, samtidigt som man får en praktisk avställningsyta.

Köp billiga soffbord i hög kvalité från Trademax. Prisgaranti med fri frakt och leverans inom 2-dagar. I de flesta svenska hem finns idag en soffa och ett tillhörande soffbord. Om du funderar på ett nytt bord går det att köpa ett billigt runt soffbord online.


Ett betongbord med enkla och tunna linjer, betongskivan ligger nedsänkt i underredet. Spännande kombination av material. Mer info finns längre ner på sidan.


Exklusivt soffbord i betong och premiumteak. Armerad gjuten betongskiva. Matborden och sofborden kan. Självklart kan du ändra mått efter behov.


Men tänk på att den färdiga betongskivan är tung, så gör inte för stora skivor i ett stycke. Om du redan har en perfekt soffa så är ett stilren matchande soffbord det perfekta komplementet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.