tisdag 12 november 2019

Justerbar plint

Benders justerbara plintsystem ger en flexibilitet och underlättar väsentligt monteringen av altanen, trädäcket och liknande. Den justerbara hållaren gör att du.


Används när man önskar ett visst mått av avägning i grundkonstruktionen, där flexibilitet och hållfasthet efterfrågas. Plintar för olika tillfällen.


S:t Eriks nyutvecklade plint med justerbar stolpsko är lämplig att hantera trycklaster vid t ex altan- och trädäckskonstruktioner.

Finns i flera varianter Gå till produkt Visa varianter ? Marknadens smartaste plintsystem med efterjusterbar stolphållare för snabb och enkel montering. Finns i två olika höjder och med fem olika stolphållare. S:t Eriks Mplint är lämplig för att hantera trycklaster vid exempelvis altan och trädäckskonstruktioner.


Jag är en rookie, ska bygga en riktigt mäktig altan från groventren och in i vinkeln. Håller på att bygga altan och har köpt färdiga plintar med uniflex stolpsko. Den består av delar: två järn, två muttrar, en bricka och.


Beslag finns både fasta och justerbara.

Beställ allt inom Underkonstruktion m. Jämför priser och läs recensioner på Byggmaterial. Vi hjälper dig att hitta rätt plint byggmaterial Byggmaterial och göra ett billigt. Vi erbjuder ett brett utbud och har stora lagersaldon. Monteringsanvisning justerbar hållare 1. Med fasta, ingjutna stolpskor eller justerbar stolpsko som skruvas till önskad höjd.


Allt till ditt byggprojekt. Handla tryggt online hos Bolist. Betongplintar för olika typer av konstruktioner. Justerbar stolpsko för betongplint.


Tillgänglig för avhämtning p. Man kan också köpa plintar med justerbara stolpskor. Läs också: Lär dig gjuta fast stolpskor. Stolpskor limmade i natursten.


Power Pack Milwaukee CBLPP2B-502C PowerPack innehållande borrskruvdragare MCBLDD och slagskruvdragare MCBLI båda med kolborstfria motorer. Ibland lämpar sig plintgrunder bättre än platta på mark och krypgrunder.

Produktrådgivning, alla dagar 08. Vi går igenom när plintgrunden passar bäst och vad du ska tänka på.


Hej Ska bygga en altan och undrar kort och gott hur många plintar jag behöver för att få till en bra altanlösning. Hos oss finns egentillverkade betongplintar till altan och andra byggprojekt.


Av plast med justerbar höjd. Placeras stående på underlaget. Regeln vilar på terassfoten och fixeras med trallskruv i fästet. Trallskruven skall vara ytbehandlad.


Installation av markskruv görs snabbt, enkelt och kan belastas direkt. Du slipper långa ställtider för grävmaskin eller att gjutning av plint skall härda innan. PLINT STÄLLBAR UTAN JÄRN 500. Vi tillverkar och levererar plintar i betong.


Maximalt tillåten last på plint beror på markförhållanden men vid normalfallet lera tillåts kN. Blixbo Cement har lång branscherfarenhet och är bäst på betong. MEj för konstruktioner med stora horisontella krafter. Längd:mm Vikt per st: 5Bredd:mm Vikt per pall: Höjd: 2mm Antal per m2: Ant.


Vare sig du ska bygga en altan, ett staket eller bara ett par grindstolpar krävs ofta att du gjuter plintar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.