tisdag 12 november 2019

Kemankare

Kemiska ankare, omfattade av internationella godkännanden för tillämpningar i betong – för sekventiella applikationer med fasta. Kemankare för injektering. Ett brett urval av kemankarinfästningar – våra injekteringsmassor är även konstruerade för armeringsapplikationer och kan användas.


Vid val av fästdon behöver. Ankarmassor för infästning av pinnbult, gängstång eller armeringsjärn i massiva och porösa material såsom.

Kem VE - Vinylester ankare i glasampull. Kraftfull kemisk infästning med brett användningsområde. För montage av gängstång, armeringsjärn och dyl.


En "flytande plugg" som ger ett fast grepp i alla byggmaterial. Används för att laga trasiga borrhål och därefter kunna gör infästning på samma ställe igen.


Vi använder cookies och tredjepartscookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina.

Välkommen till oss på Jula! I våra åtta kategorier hittar du allt för hemmafixare och proffs. Börja upptäck vad vi kan erbjuda dig! Jag ska gjuta en grund på berg och ska borra några hål och sätta i armeringsjärn.


Måste dessa järn fästas i berget med kemankare eller är det. Vi välkomnar alla kunder, såväl företagare inom hantverk, industri, verkstad och även privatpersoner som ställer krav på kvalitet och hållbarhet.


På Byggmax hittar du billiga byggvaror – så oavsett om du vill handla i någon av våra butiker eller på nätet har vi det byggmaterial som du behöver för att. Ahlsell är den ledande tekniska distributören i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Handla online i Ahlsell webbutik. Har funderingar på att fästa en bärlina till en altan i husets plintar och har fått tips om att kemankare skulle kunna vara en framkomlig väg.


S8B svarv, undrar om någon har erfarenhet om vad som fungerar bäst för att bulta fast den i golvet, expander eller. Troligtvis har du borrat hålen för stora. Finns något som heter kemankare och gängstänger om du vill använda dom hål du borrat. Vi tillhandahåller fiffiga och tillförlitliga produkter som gör din vardag.


Woody Bygghandel är en frivilligkedja inom byggmaterial som med miljarder i omsättning och fler än anläggningar, är Sveriges ledande kedja med ett tydligt.

This feature is not available right now. Beskrivning Fischer Superbond kemankare i ampull för säkring av tex EAP förankringspunkter.


Har köpt en 98:ans Stenhöj pelarlyft idag och undrar hur jag bäst monterar den i mitt gamla garagegolv, vet att man bara brukar använda vanlig expanderbult men. Ankarmassa, eller kemmassa som det också kallas, används för infästningar i betong, sten och andra byggmaterial.


Beställ allt inom Tung infästning - kemisk m. Vi är den myndighet som arbetar för din arbetsmiljö och ger stöd till arbetsgivare för att ingen ska skadas, bli sjuk eller dö på jobbet. ESSVE ECM Ankarmassa är avsedd för infästning av pinnbult, gängstång eller armeringsjärn i massiva och porösa material såsom betong, natursten, tegel.


Ankarmassa 2används för montering av ankare i mursten, betong, lättbetong, leca block m. NP Nilsson tillhandahåller allt från grun väggar, infästning till takstolar, väggelement, inredning, kök och bad. Tvåkomponent kemankare med kort torktid.


Avsedd för användning i betong samt även godkänd för användning i sprucken betong (option 1). Idealisk för applikationer där. Pelarsvängkranen LS hjälper till vid lyft, framför allt i det lägre lyftkapacitesområdet. Svängradien kan anpassas efter behov med justerbara svängstopp.


Genom att fortsätta surfa på denna hemsida godkänner du användningen av kakor. Vi erbjuder konsulthjälp redan från idén (ibland innan) och projektsupport i alla olika typer av tjänster.


Vi borrar och fäster stommen med hjälp av gängstång och kemankare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.