fredag 27 december 2019

Klä betongtrappa inomhus

Att klä klinker eller skiffersten på en betongtrappa utomhus ger ofta problem med spruckna fogar och lösa plattor. Varför är det ett problem och vad kan man göra? Får man en andra chans att göra ett första intryck? Självklart tycker Vi i Villas Ohlis och klär in den gamla fula betongtrappen i trä.


Klä in betongtrappan med natursten. Har man en nygjord betongtrappa kan man behöva prima innan fixet.

Natursten på väggen inomhus – skiffervägg eller. Vi har tröttnat på vår gamla, gråa betongtrappa som bara ser trist ut. När du renoverar trappan med Marmocit får du en halksäker betongtrappa eller altan som är snygg, slitstarkt och hållbar.


Här ger Flisby svaret och förklarar hur du gör om du vill klä om en beklädd betongtrappa med sten! Finns trappen inomhus eller utomhus? Den fungerar bra på betong och är i mitt tycke slitstark.


Renovera betongtrappa inomhus. Vanligast klär man ovansida samt i öppen trappa baksidan med en bakkantlist. Stängd trappa kan man klä med ek eller välja vitt till sättsteget.

Saknar trappan sättsteg kan du inte lägga en hel matta utan får istället klä varje steg med t ex. Olika typer av halkskydd för trappor inomhus.


Skapa en välkomnande entré med en trappa från Stenbolaget. Sveriges största sortiment av utomhustrappor till bäst priser. Besök Stenbolaget och beställ nu! På Forssellstrappan tillverkar vi prefabricerade betongtrappor.


Betong är bland de mest använda materialen för hem konstruktion, både inomhus och utomhus. Som ett golv och trappa material den har använts under åren på grund.


Nackdelen med en betongtrappa är att om den inte underhålls så kan den med åren spricka av is och frost. Att måla en trappa i trä inomhus kräver noggrant underarbete.


Följ våra målartips och råd för hur du målar trappan och får en snyggt och slitstarkt resultat. Butikerna erbjuder inspiration, kunskap och marknadsledande produkter för underhåll och förbättringar av inomhus - och utomhusmiljöer. Har du en gammal sliten trappa så behöver du inte byta till en ny.


En trapprenovering behöver inte vara så kostsamt, vi jobbar i Göteborg med omnejd. Behöver ni en tålig och praktisk trappa utomhus som dessutom är snygg och säker att gå i året om?


Måla med Hagmans slitstarka Golvfärg 1K. Vi har format och gjutit en trappa inomhus, denna behandlas senare med en sealer. Jag vill bygga en betongtrappa inomhus, i ett fritidshus på Gotland.

Huset har kalkstensgolv och jag vill att den solida känslan fortsätter upp i. Det är ett jobb som varken behöver vara krångligt eller ta. En betongtrappa är ett vanligt inslag utanför många svenska hus ytterdörrar.


Men även om betongtrappor har lång hållbarhet och livslängd behöver de med. En gammal, tråkig trappa kan förnyas genom att man beklär den med granitplattor eller färdiga plan.


Jag har en gammal betongtrappa mellan två stora naturmurar. Tänkte armera och gjuta på en ny ovanpå den gamla. På en dag förvandlades den gamla slitna betongtrappan till en fräsch. Gammal betongtrappa som börjat vittra, behöver kläs i tex marksten.


Ev med byte av räcke som nu är i metall men skall bytas mot trä. Planerar du att bygga ny trappa inomhus ? Vi erbjuder bland annat spännande spiral- och ståltrappor i varierande design.


Kan jag skarva på vår betongtrappa ? Specialcementbaserat snabbindande lagningsbruk för väggar och tak av betong, murverk och puts, inomhus. Om du istället vill klä in din trapp med plastmatta eller heltäckningsmatta så finns det mängder av material att välja mellan.


Letar du efter coola inomhustrappor – är du i färd att bygga trappa inomhus och letar efter matchande trappräcke har du hittat rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.